Poppers online kopen


Poppers wordt verkocht in kleine flesjes, waarin een heldere vloeistof zit met een sterke geur. De vloeistof verdampt snel. Deze dampen worden direct uit het flesje opgesnoven via de neus. Het effect, een korte roes, is dan vrijwel meteen merkbaar.

Poppers is een groepsbenaming voor enkele verschillende drugs. Poppers zijn vloeibaar en erg vluchtig, ook is de werking ervan kort. Doordat poppers vloeibaar zijn worden ze steeds in kleine flesjes verkocht. Hoewel de verkoop van poppers in Nederland en Belgiƫ verboden is bestaan er toch verschillende gespecialiseerde zaken in poppers. Vooral sekswinkels verkopen ze, zei het dan wel onder een andere naam zoals een luchtverfrisser of power shot. Poppers zijn te herkennen door hun scherpe chloor-geur.

In tegenstelling tot vandaag werden poppers vroeger niet in flesjes maar in glazen ampules verkocht. Wanneer deze ampule opengebroken werd hoorde je een kleine knal, of in het Engels een ‘pop’. Vandaar het woord poppers. Tegenwoordig zijn deze ampules aan de kant geschoven en worden poppers enkel nog verkocht in flesjes van 8 tot 12 milliliter.

Hoe worden poppers gebruikt?

De vloeistof verdampt als het flesje wordt geopend. De damp van de poppers wordt door de neus opgesnoven. Zodra het je hersenen bereikt, merk je het effect. Poppers worden meestal gebruikt bij sex. Poppers zijn vooral populair onder mannelijke homo’s. Soms worden poppers ook gebruikt onder jonge uitgaanders op een feestje of in de thuissituatie. Het effect van poppers is maar kort, een enkele minuut.

poppers online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *